Utkast: Nov. 20, 2012

Ni kommer nog få vänta lite på bilder, den datorn som jag hade mitt bildprogram på har totalkrashat!! Något supervirus som låst datorn totalt :( Suck

Utkast: Nov. 16, 2012

Vägde mig hos farfar i söndags, hade gått ner 4 kg på två veckor, en hälsosam viktnedgång känns det som ^^ Syns mer på utsidan än på vågen dock ^__^

Idag

Grattis Farfar 80 år.

Sedan blev det lite norrköping och nu chillar jag framför tv:n med lite minestronesoppa. En lugn lördag ^^ Skönt!

Jazzkväll

En superhärlig Jazzkväll med superhärliga vänner ^^ Bättre blir det inte!

Min hälsosamma viktnedgång

Jag bestämde mig söndagen 28/10 göra något för mig själv, att gå ner i vikt och bli hälsosam på ett livslångt och stabilt sätt.
 
Min vikt var då 80 kg och jag var 167cm lång..
 
Jag har bestämt mig för att först och främst ge upp socker, som var min största bov. Under första månaden som jag nu på söndag är halvvägs i, så äter jag inte ens frukt. Mest för att jag inte ska hitta ett substitut för mitt sockerberoende som jag gjorde senast. Jag gick ner i vikt då, men för att jag bytt ut ett beroende mot ett annat så hade jag inte löst ett problem, jag hade bara "målat över det". Så snart var jag tillbaks i mina vanliga vanor igen.
 
Annars så äter jag allt, förutom socker, vitt bröd, hemköpt mat, skräpmat, läsk, chips, etc, "you know the drill" hihi. Jag tar också 40 minuters promenader varje dag. och om jag kan få in den där promenaden varje dag, med mina 3 jobb så kan vem som helst göra det.
 
 
 
 
 

RSS 2.0